Nieuws

Toko Sil verzorgt het Indonesische buffet tijdens de Pasar Malam op het Haarlemmermeer Lyceum

Om geld op te halen voor het goede doel dat zich focust op de welzijn van de arme mensen in Indonesië hebben scholieren een Indonesisch festival georganiseerd met live muziek, dansoptredens door leerlingen, workshops en het uitgebreide Indonesische buffet van Toko Sil voor alle aanwezigen

Toko Sil sponsort de goede zorg van Amstelring

De bus van Amstelring is feestelijk opgeknapt! Nu rijdt Toko Sil elke dag mee met de zorgbus van Amstelring dagbesteding. Wij steunen de zorgtehuizen en verpleegtehuizen van Amstelring en zijn blij om hun sponsor te zijn.

Volg ons op Facebook om mee te doen aan onze winacties!

Onze klanten betekenen heel erg veel voor ons. Daarom willen wij ze graag eens in de zoveel tijd verwennen. Vandaar dit soort winacties met giftbaskets en rijsttafels als prijzen!
Wil jij kans maken op prijzen als dit prachtige kerstpakket vol met de lekkerste producten om thuis lekker mee te koken? Een nieuwe winactie komt binnenkort online! Volg ons zodat je de volgende winnaar kan zijn!

Toko Sil in de top 50 beste Toko's van Nederland!

In 2015, 2016 en 2017 is Toko Sil drie jaar achter elkaar uitgeroepen tot één van de top 50 beste toko's van Nederland. Elk jaar zijn we een paar plekken gestegen en in 2017 waren we zelfs in de top 10 beland. 
Indoweb selecteert ieder jaar een top 50 aan beste toko's door heel het land door te kijken naar de kwaliteit, service en het assortiment van de toko.

Toko Sil bezorgt nu ook!

Sinds Maart 2020 bezorgen wij ook in de omgeving Floriande, Toolenburg, Overbos en Zwaanshoek in Hoofddorp. Met onze elektrische fiets zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk bij u brengen! Via onze website kunt u al onze gerechten, snacks en drinken bestellen om thuis lekker op uw gemak op te eten.
(klik op de link hieronder)

Corona maatregelen in de toko

In verband met het Covid-19 virus hebben wij een aantal maatregelen genomen in onze toko. Wij zijn alleen geopend voor afhaal, bezorgservice en verkoop van levensmiddelen producten.
Zondag t/m donderdag van 16:00 - 20:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 12:00 - 20:00 uur

 

TOKO SIL

Adres

Almkerkplein 50, 2134 DR Hoofddorp

Contact opnemen

0235619893

Volgen

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

© Copyright by Toko Sil.